Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 28 €.
Več o dostavi tukaj.

Krhki, suhi in izpadajoči lasje? Morda pa vam manjka samo – voda?

Saj veste – kar sprejmemo v telo, sprejmemo tudi v lase. In če nečesa ne sprejmemo dovolj v telo, tega tudi lasje ne dobijo. Lasje so torej viden odraz našega zdravja. 

Po videzu las lahko sklepamo o stanju vode v telesu. Lasje potrebujejo vodo prav tako, kot jo potrebuje naše telo. Ker je lasna korenina edini stik lasu s telesom, je las odličen »lakmusov papir« za hidracijo našega telesa. Če so lasje suhi in krhki, kažejo, da lasna korenina iz telesa ni mogla posrkati dovolj vode. Če pa so lasje voljni, je vode v telesu dovolj. 

Poleg tega, da dehidracija ogroža optimalno delovanje našega telesa, ima tudi direkten vpliv na rast las. Če telo ne dobi dovolj vode, da bi ohranilo celice zdrave in omogočilo njihovo razmnoževanje, postane dehidrirano. To pa neposredno vpliva tudi na rast in izpadanje las. Popolnoma normalno je, da nam na dan izpade 100 las, če pa jih izpade občutno več, se posvetujte z zdravnikom. Če vam lasje izpadajo in uživate vitamine za njihovo rast, vam to ne bo dosti pomagalo, če ne boste povečali vnosa vode. 

Popijte torej kakšen kozarec vode na dan več. Telo vam bo hvaležno, kar vam bo pokazalo tudi s sijočimi lasmi. Tanki lasje se bodo s pomočjo vode, ki jo popijete, okrepili. Voda pa bo omogočila tudi celicam, ki so odgovorne za rast in razmnoževanje las, da bodo lahko uspešno opravljale svojo nalogo. Krepitev las podprite tudi z ustrezno prehrano. Uživajte dovolj kakovostnih beljakovin in omega-3 maščobnih kislin: mastne ribe, lanena semena, oreščke, jajca … 

Včasih so krhki lasje in izpadanje posledica stresnega obdobja in se bodo sami obnovili v roku 3 mesecev. Vzrok za slabo stanje las pa so lahko tudi hormonske spremembe, težave s ščitnico ali pomanjkanje vitaminov. Če se vam stanje čez 3 mesece in po pitju vode ne izboljša, obiščite zdravnika, da poišče pravi vzrok. 

Morda se vam zdi pitje vode preveč preprosta rešitev, da bi delovala? Preizkusite! To je gotovo najcenejša rešitev, da izboljšate videz svojih las in hkrati poskrbite za boljše delovanje svojega telesa. 

Kako lahko je piti navadno vodo, spoznaš takrat, ko jo začneš piti iz posebnega kozarca! Ob nakupu treh barv za lase COLOUR ME ORGANIC vam podarimo kozarec za revitalizacijo vode Nature's Design – kozarec, ki navadno vodo iz pipe spremeni v živo vodo, poleg tega pa okrepi tudi čakre – naše energijske centre v telesu! Darila poklanjamo od 20. 9. do 20. 10. 2018. Druge akcije (npr. "POPOLNI PAKET") se med seboj izključujejo. Svoj najljubši kozarec izberite tukaj in ob nakupu pripišite, katerega ste izbrali. 

Odžejajte la(se)!