Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

Priložnost za vas in za frizerje – paket Radico za salone

Dragi vsi, ki imate radi Radico in tudi vsi, ki bi Radico radi spoznali!

Proizvajalec, direktor indijskega podjetja Radico, g. Sanjeev Bhatt, nas je podprl pri ideji, da frizerskim salonom ponudimo ugodno priložnost, da si pridobijo izkušnje s popolnoma naravnimi in ekološkimi barvami za lase Radico COLOUR ME ORGANIC.

Vprašanje, ali vemo za kakšen frizerski salon, ki barva z našimi barvami na tem in onem koncu Slovenije, bi lahko uvrstili kar med najpogostejša vprašanja naših strank. Čas je, da v zvezi s tem nekaj naredimo. Frizerski saloni, s katerimi že sodelujemo, so pot do nas našli sami (nismo jih iskali) in izkazalo se je, da je tako najbolje.

FRIZERJI lahko zagrabijo priložnost – izjemno ugoden paket z izdelki Radico – in prek lastnih izkušenj spoznajo delovanje rastlinskih barvil (0 % kemikalij)!

VI kot njihova potencialna stranka pa lahko pokličete frizerja, pri katerem bi se radi pobarvali z našimi barvami in mu poveste za »Paket Radico za frizerje«. Pridobite tudi vi (pojasnjeno spodaj)!


V nadaljevanju je opisano, kako lahko izkoristite priložnost vi ali frizer.

PRILOŽNOST ZA FRIZERJE: Frizerji lahko izbirajo med vnaprej pripravljenimi »Paketi Radico za frizerje«. Vsak paket vsebuje pet različnih odtenkov. Vsakega odtenka tri vrečke po 100 g, kar je skupaj 300 g rastlinskega prahu posameznega odtenka. Ta količina zadostuje za dvakratno barvanje celotne dolžine las, ki segajo do sredine hrbta in so srednje debeli in gosti. Krajše, tanjše ali redkejše lase lahko seveda s tako količino pobarvamo večkrat. Enega odtenka je dovolj za več barvanj prav zato, da frizer v praksi vidi razliko v rezultatu med prvim in naslednjim barvanjem. Vsak paket vsebuje vsaj en temnejši, en svetlejši in en rdečkast odtenek.

V paketu je torej 15 vrečk z rastlinskim prahom za barvanje las (5 različnih odtenkov). Dodan je še šampon v prahu – ritha, ki ga frizer obvezno uporabi za umivanje las neposredno pred barvanjem. Tri vrečke izdelka ritha (skupaj 300 g), ki so del paketa, zadostujejo za najmanj 15 umivanj las.

Cena celotnega paketa za frizerje (15x vrečka z barvo za lase Radico Colour Me Organic in 3x ritha) je 69,50 €. Strošek poštnine znaša 3,50 € na paket (za plačilo ob prevzemu). Za naročilo uporabite naš kontakt. Napišite ime frizerskega salona, v katerem delate, polni naslov za dostavo, telefonsko številko, na katero ste dosegljivi, in številko izbranega paketa. Osebni prevzem paketa je možen v trgovini na sedežu podjetja v Ljubljani. Velikost paketa: 28x19x13 cm. Teža paketa: okoli 2 kg.

V času trajanja aktivnosti lahko frizer neomejeno ponavlja nakup poljubnega paketa. Praksa je najdragocenejša! Z dostopnimi cenami svojih storitev si lahko zagotovite redne in zveste stranke ter prijetno in zdravju prijazno delo brez kemikalj! Če želite, da vaš frizerski salon (in dejstvo, da ste izkoristili dano priložnost za frizerje), javno objavimo na naši Facebook strani, nam v SMS ali e-sporočilo z zadevo »frizer – javna objava« napišite, v katerem frizerskem salonu ustvarjate in kateri odtenki iz vašega paketa so še »prosti«. Na ta način lahko lažje in hitreje pridobite stranke, ki bodo želele preizkusiti preostale odtenke, ki jih vključuje posamezni paket.

Frizerski salon, ki se odloči za nakup paketa, določi ceno za:

  • 1.) krajši postopek (30 minut): umivanje las z ritho in nanos barve (stranka izpere barvo z las sama doma) ali pa

  • 2.) celoten postopek (120-140 minut): umivanje las z ritho, nanos barve, učinkovanje barve pod havbo (60-75 minut), izpiranje barve z las (izperemo samo z vodo, ne šamponiramo!) in oblikovanje pričeske.

Zaradi izjemno ugodne cene paketa (prihranite 100 €) se frizer zavezuje, da v času pridobivanja izkušenj, se pravi, ko porablja material iz »Paketa za frizerje«, svojim strankam zaračuna zgolj svojo storitev, ne pa tudi porabljenega materiala (barve za lase in rithe).

Koristne povezave. Podrobna navodila za uporabo in ogled video posnetkov so nam v pomoč, da naredimo vse tako, kot je treba. Zakaj ni vseeno, s čim si umijemo lase neposredno pred barvanjem z naravnimi barvami, in kako ravnati v primeru, ko stranka uporablja sredstva za oblikovanje las (laki za lase, pene, kreme, geli, vosek), je pojasnjeno pod naslovom »Umivanje las«.

Radico paketi za frizerje


PRILOŽNOST ZA VAS: Pokličite svojega frizerja, ki ste mu zvesti že leta oziroma najbližjega frizerja, h kateremu bi se najraje odpravili na barvanje! Povejte mu, da se želite pri njem pobarvati z naravno barvo Radico in da bi radi izkoristili »Paket Radico za frizerje«. Frizerja usmerite na ta blog na naši spletni strani ali pa kar neposredno na povezavo radico.si/priloznost, da se seznani s tem, kaj ta priložnost ponuja. Seveda nas frizer lahko tudi kontaktira in pojasnimo, za kaj gre. Vprašajte, kdaj lahko pokličete ponovno, da se v primeru interesa dogovorita za termin in da mu sporočite, kateri odtenek ste izbrali za svojo barvo las.

S tem boste storili vse, kar lahko naredite, če želite sodelovati pri naši akciji. Če se frizer odloči priložnost izkoristiti, bo z naše strani po izjemno ugodni ceni prejel paket, v katerem bo tudi 300 g rastlinskega prahu za barvanje las – za vas (za koliko barvanj zadostuje ta količina, je odvisno od dolžine, debeline in gostote las) in ustrezna količina rastlinskega prahu ritha, ki je edini izdelek, ki ga svetujemo za umivanje las neposredno pred barvanjem z našimi barvami.

Kaj pridobite? Frizer vam bo zaračunal zgolj ceno za storitev – za umivanje in barvanje las – ne pa tudi porabljenega materiala.

Pri frizerju se lahko naročite na:

  • 1.) umivanje las in nanos barve (30 minut): tem primeru s seboj prinesete toplo zimsko kapo, po možnosti podloženo, s katero boste po nanosu barve na lase odšli domov in si barvo po koncu učinkovanja z las izprali sami doma;

  • 2.) celoten postopek barvanja (120-140 minut): ta postopek je seveda daljši in cena storitve ustrezno višja.

Odtenek izberite premišljeno! V pomoč naj vam bodo naši nasveti in primeri strank na naši Facebook strani (na povezavi »Fotografije«). Po možnosti izberite zase najbolj ugoden dan za barvanje las (hormoni, koledar).Opomba: Aktivnost poteka do preklica in je namenjena izključno frizerskim salonom. Ko določen paket poide, si pridržujemo pravico do izločitve paketa iz izbora ali do menjave vsebine paketa.