Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

DOSTAVA

Izdelke dostavljamo na območju republike Slovenije. Pakete dostavlja kurirska služba DPD. Ob nakupu nad 30 € je dostava brezplačna.

Pri nakupih, kjer je znesek nižji od 30 €, se strošek poštnine razlikuje glede na izbrani način plačila:

  • PO PREDRAČUNU (poštnina: 1,50 €)
  • PO POVZETJU (poštnina: 3,00 €)
  • VISA ali MASTERCARD (poštnina: 1,50 €)
  • PAYPAL (poštnina: 1,50 €)


Po kliku na gumb »Zaključi nakup« v naši spletni trgovini:

  • prejmete na svoj e-naslov samodejno potrdilo o prejemu naročila s podatki za plačilo (za plačilni nalog UPN/SEPA) v primeru, da ste pri načinu plačila označili plačilo »PO PREDRAČUNU« oziroma
  • prejmete na svoj e-naslov samodejno potrdilo o prejemu naročila s podatki o naročilu v primeru, da ste pri načinu plačila označili plačilo »PO POVZETJU« (privzeta možnost) oziroma
  • sledite standardnemu postopku plačila, če ste kot način plačila izbrali PAYPAL ali kreditno kartico VISA / MASTERCARD.

Naročene izdelke odpošljemo na vaš naslov še isti dan oziroma naslednji delovni dan po oddanem naročilu, če je kurir ob uri oddaje vašega naročila že prevzel pakete tistega dne. Kurir prevzema pošiljke od ponedeljka do petka, običajno med 13.00 in 13.30. Na dan, ko je paket oddan kurirski službi DPD, na e-naslov prejmete obvestilo o oddani pošiljki. Dostavo paketa lahko pričakujete naslednji delovni dan po prejemu tega obvestila.

Kurir pokliče stranko na pripisano telefonsko številko v primeru, kadar stranke v času dostave ni na naslovu. Takrat se lahko po telefonu dogovorita za ustreznejši čas dostave naslednji delovni dan oziroma za drugo možnost – da se paket prevzame v bližnji poslovalnici Pošte Slovenije ali na bencinski postaji Petrol. Od 1. 4. 2019 Petrol za vročanje paketov in obdelavo odkupnine zaračuna od 0,85 € do 1,15 € (0,85 € za prevzem pošiljke, ki je plačana vnaprej oziroma 1,15 € za prevzem pošiljke z odkupnino). Na t. i. »PUDO točki« (Pošta Slovenije ali BS Petrol) je paket možno prevzeti v roku štirih delovnih dni.

Za informacijo glede okvirnega časa dostave lahko na dan dostave po 7.30 uri pokličete podjetje DPD na telefonsko številko 01 513 23 00 in zatem pritisnete številko 2 za poizvedbo o pošiljkah. Številka vašega paketa je pripisana obvestilu o oddani pošiljki, ki ga prejmete po e-pošti. Na vašo izrecno željo lahko na dan dostave približno uro dostave preverimo tudi mi (pišite nam na info@radico.si in v zadevo sporočila napišite »Poizvedba«).

Status vašega paketa lahko spremljate prek portala DPD. V rdeče okence za iskanje ali sledenje pošiljke vpišete oziroma kopirate številko vašega paketa in kliknete na gumb »Išči«. Na dan, ko se z rdečo obarva predzadnja ikona (»Parcel out for Delivery«), je paket že zapustil skladišče DPD in je v dostavi.

V času dopustov vas o zamiku dostave obvestimo prek pojavnega okna na naši spletni strani.

Osebni prevzem je možen v trgovini na sedežu podjetja v Ljubljani, v Trnovem (Mivka 12A) – kadarkoli po predhodnem dogovoru. Prosimo, pokličite: 041 801 431.

Ljubljana, 28. 12. 2015

Spremenjeno in dopolnjeno:
Ljubljana, 28. 2. 2020