Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

Frizerski saloni

LJUBLJANA
KLAVDIJA HAIR-STYLIST, Klavdija Fortuna s.p.
Barjanska cesta 64 (frizerski salon LB STUDIO)
Ljubljana
Telefon: 030 455 715

Sodelujemo s profesionalno frizerko Klavdijo Fortuna, ki obvlada delo s popolnoma naravnimi barvami za lase Radico COLOUR ME ORGANIC. Za umivanje in nego las uporablja tudi druge izdelke iz naše ponudbe. Na delovnem mestu ima vse pripomočke, ki jih svetujemo, celo filter za vodo (klor namreč prav tako vpliva na barvo), zato da bo rezultat kar se da najboljši.

Na samem začetku sodelovanja je veliko spraševala in dlje časa preizkušala izdelke na sebi in svojih bližnjih. Tako je dodobra spoznala, kako delujejo rastlinska barvila. Tudi sami smo se usedli na njen frizerski stol, da smo se prepričali o kakovosti storitve, preden smo jo začeli priporočati naprej. Odkar je v salonu pobarvala prvo stranko pa do danes, je pridobila veliko izkušenj – tudi z mešanjem različnih barvnih odtenkov med seboj. Tega se posluži takrat, kadar se izkaže, da nobeden od vseh 23 odtenkov iz naše barvne karte ni pravi za strankino barvo las.

Preden vas bo z mešanico rastlinskega prahu in vode za določen čas spremenila v »marsovca« (op.: tako v šali poimenujemo glavo, ki je namazana z zelenim rastlinskim prahom), vam bo pojasnila delovanje naravnih barv za lase, povedala, kaj lahko pričakujete ter zastavila nekaj vprašanj v zvezi z umivanjem in nego las, saj je ključnega pomena to, da ve, s čim vam mora pred barvanjem z naravnimi barvami očistiti lase.

Tudi če že imate svojega izbranega frizerja vas bodo po prvem obisku pri njej zagotovo še kdaj zasrbeli podplati, da bi se vrnili nazaj pod njen čopič (ker je tako zelo udobno, če te pobarva nekdo drug) … in slej ko pred tudi pod njene škarje, saj Klavdija polepša vsako glavo, ki zaupa njeni presoji, kako bi bilo najbolje...


LJUBLJANA
Frizerski in kozmetični studio DVOR
Dunajska cesta 452
1000 Ljubljana-Črnuče
Telefon: 031 870 644

Ob frizerski salon DVOR se je konec poletja 2017 »spotaknila« ena od naših rednih strank, ki je v bližini svojega doma iskala frizerko za nanos naše 100 % naravne barve na lase.

»Že pol leta hodim k njej! Vsak mesec. Tako sem zadovoljna z njo!« je ob obisku naše trgovine frizerko Jasmino pohvalila stranka, ki nam jo je potem Jasmina nekaj tednov kasneje, ko smo si v živo podali roke, opisala kot zelo prijazno, a hkrati zelo natančno in zahtevno gospo.

V salonu DVOR vas z veseljem okronajo z naravo. Kot obzidje varuje dvor, tako barve Radico varujejo vaše lase. Vsakemu, ki se odloči za spremembo na bolje – za barvanje z barvami COLOUR ME ORGANIC, ki so popolnoma varne za zdravje – priporočamo vsaj prva dva obiska pri Jasmini (da glede na trenutno barvo las in želje skupaj izbereta primeren odtenek in da se s ponovnim barvanjem naravno barvo dovolj dobro utrdi), potem pa lahko z barvanjem nadaljujete tudi sami doma, saj bo treba barvati samo še narastek. Ja, ja, to je pa res, da ko se enkrat navadiš na udobje DVORA, greš naslednjič težko mimo vrat.


MARIBOR
TADEJ KAUBE s.p.
Ulica Frana Kovačiča 3
2000 Maribor
Telefon: 070 828 827

Zelo všečno opremljen Frizerski atelje v Mariboru. Posodili so nam ga za snemanje videa! V njem z našimi izdelki ustvarja lastnik salona Tadej Kaube.

Ko nas je maja 2016 Tadej prvič poklical, nam je povedal, da že ve, kako gre to z naravnimi barvami (da že ima izkušnje z rastlinskimi barvili), zato posebnega izobraževanja ni bilo, ampak smo se bistvene stvari pogovorili kar po telefonu.

Vsakič, kadar se slišimo, si izmenjamo izkušnje – da smo v primeru kakšne nove pogruntavščine modrejši vsi.


STARA CERKEV
LAS-AŽ, Aljaž Škerban, s.p.
Stara Cerkev 35
1332 Stara Cerkev
Telefon: 031 488 802

Aljaž Škerban predano ustvarja v svojem salonu LAS-AŽ v manjšem kraju pri Kočevju. Na naša vrata je potrkal jeseni 2017. Je eden od tistih frizerjev, ki si ustvarjanja z naravnimi barvami želijo zaradi sebe (saj veste – ko telo začne opozarjati, da delo s kemikalijami ni dobro za naše zdravje) in ne zaradi dejstva, da je na trgu vse večje povpraševanje po naravni in ekološki kozmetiki.

Aljaževa želja je nekoč delati samo z naravnimi barvami za lase in z ostalimi naravnimi izdelki za nego las in lasišča. Usoda je očitno hotela, da se srečamo. S svojim obiskom v tem salonu, katerega barva je barva srca, lahko pripomorete k temu, da se mu želja uresniči.


PREVALJE
JURGEC frizerski salon, pedikura in svetovanje d.o.o.
Pri Brančurniku 2
2391 Prevalje
Telefon: 02 823 13 37

»V trgovini DM sem kupil vašo barvo za lase. Zelo sem navdušen nad rezultatom in bi rad preizkusil še druge odtenke.« Tako smo po spominu osvežili besede g. Jurgca, lastnika frizerskega salona v Prevaljah, ki nam je ob prvem telefonskem klicu v začetku leta 2018 opisal svojo izkušnjo s popolnoma naravno in ekološko barvo Radico – COLOUR ME ORGANIC.

Glede na to, da se ne prav majhna naročila različnih barvnih odtenkov kar vrstijo, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo očitno obvlada svoj posel in strank, ki prisegajo na naravno, na Koroškem ne manjka. Čas v salonu prav hitro mine, če si v času obiska privoščite še pedikuro – storitev, ki so jo k svoji dejavnosti dodali pred nekaj leti.