Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

Frizerski saloni

LJUBLJANA
KLAVDIJA HAIR-STYLIST, Klavdija Fortuna s.p.
Barjanska cesta 64 (frizerski salon LB STUDIO)
Ljubljana
Telefon: 030 455 715

Sodelujemo s profesionalno frizerko Klavdijo Fortuna, ki obvlada delo s popolnoma naravnimi barvami za lase Radico COLOUR ME ORGANIC. Za umivanje in nego las uporablja tudi druge izdelke iz naše ponudbe. Na delovnem mestu ima vse pripomočke, ki jih svetujemo, celo filter za vodo (klor namreč prav tako vpliva na barvo), zato da bo rezultat kar se da najboljši.

Na samem začetku sodelovanja je veliko spraševala in dlje časa preizkušala izdelke na sebi in svojih bližnjih. Tako je dodobra spoznala, kako delujejo rastlinska barvila. Tudi sami smo se usedli na njen frizerski stol, da smo se prepričali o kakovosti storitve, preden smo jo začeli priporočati naprej. Odkar je v salonu pobarvala prvo stranko pa do danes, je pridobila veliko izkušenj – tudi z mešanjem različnih barvnih odtenkov med seboj. Tega se posluži takrat, kadar se izkaže, da nobeden od vseh 23 odtenkov iz naše barvne karte ni pravi za strankino barvo las.

Preden vas bo z mešanico rastlinskega prahu in vode za določen čas spremenila v »marsovca« (op.: tako v šali poimenujemo glavo, ki je namazana z zelenim rastlinskim prahom), vam bo pojasnila delovanje naravnih barv za lase, povedala, kaj lahko pričakujete ter zastavila nekaj vprašanj v zvezi z umivanjem in nego las, saj je ključnega pomena to, da ve, s čim vam mora pred barvanjem z naravnimi barvami očistiti lase.

Tudi če že imate svojega izbranega frizerja vas bodo po prvem obisku pri njej zagotovo še kdaj zasrbeli podplati, da bi se vrnili nazaj pod njen čopič (ker je tako zelo udobno, če te pobarva nekdo drug) … in slej ko pred tudi pod njene škarje, saj Klavdija polepša vsako glavo, ki zaupa njeni presoji, kako bi bilo najbolje...


LJUBLJANA
JASADI, Jasmina Zahić s.p.
Topniška ulica 4 (frizerski salon ZOE)
1000 Ljubljana-Črnuče
Telefon: 031 870 644

»Že pol leta hodim k njej! Vsak mesec. Tako sem zadovoljna z njo!« je ob obisku naše trgovine frizerko Jasmino pohvalila stranka, ki nam jo je potem Jasmina nekaj tednov kasneje, ko smo si v živo podali roke, opisala kot zelo prijazno, a hkrati zelo natančno in zahtevno gospo.

Jasmina ustvarja z barvami Radico od leta 2017. Maja 2021 se je iz salona v Črnučah preselila bliže centru – za Bežigrad. Vsakemu, ki se odloči za spremembo na bolje – za barvanje z barvami COLOUR ME ORGANIC, ki so popolnoma varne za zdravje – priporočamo vsaj dva obiska pri frizerju (da glede na trenutno barvo las in želje skupaj izbereta primeren odtenek in da se s ponovnim barvanjem naravno barvo utrdi), potem pa lahko z barvanjem nadaljujete tudi sami doma, saj bo treba barvati samo še narastek. Ja, ja, to je pa res, da ko se enkrat navadiš na udobje frizerskega salona, greš naslednjič težko mimo vrat.


LITIJA
Renata Strmec s.p.
Valvazorjev trg 6
1270 Litija
Telefon: 01 898 10 66

18 let je za marsikoga pomembna prelomnica v življenju. Prav po toliko letih samostojne poti v frizerstvu in kozmetiki je vedoželjna frizerska mojstrica Renata začutila, da je pripravljena na nov izziv. Po 26 letih delovnih izkušenj s kemičnimi preparati v frizerstvu in kozmetiki je sklenila odkriti, kaj zmore narava.

Poglobljeno je raziskala ponudbo naravnih barv za lase na slovenskem trgu in izbrala Radico. Tako se je zgodilo, da so od aprila 2022 vrata frizerskega salona v Litiji na široko odprta tudi vsem tistim, ki se uporabi sintetičnih sestavin na lasišču raje izognejo. Ne samo iz zasavske regije, dobrodošli tudi od drugod!

Prepustiti se ustvarjanju z rastlinskimi barvili je vznemirljiv občutek, ki zaradi včasih nepredvidljivega rezultata (ker je ta vedno odvisen tudi od lastnosti las) zahteva pogum. Zato čestitke in želimo veliko zadovoljnih strank!


PREVALJE
JURGEC frizerski salon, pedikura in svetovanje d.o.o.
Pri Brančurniku 2
2391 Prevalje
Telefon: 02 823 13 37

»V trgovini DM sem kupil vašo barvo za lase. Zelo sem navdušen nad rezultatom in bi rad preizkusil še druge odtenke.« Tako smo po spominu osvežili besede g. Jurgca, lastnika frizerskega salona v Prevaljah, ki nam je ob prvem telefonskem klicu v začetku leta 2018 opisal svojo izkušnjo s popolnoma naravno in ekološko barvo Radico – COLOUR ME ORGANIC.

Glede na to, da se ne prav majhna naročila različnih barvnih odtenkov kar vrstijo, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo očitno obvlada svoj posel in strank, ki prisegajo na naravno, na Koroškem ne manjka. Čas v salonu prav hitro mine, če si v času obiska privoščite še pedikuro – storitev, ki so jo k svoji dejavnosti dodali pred nekaj leti.