Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

O izdelkih Radico

Prihajajo iz indijske Narave.

Sestavine vseh izdelkov, ki jih proizvaja podjetje Radico, prihajajo iz indijske Narave. Zares 100 % naravni in ekološki izdelki, brez kakršnihkoli kemikalij! Radico v svoji proizvodnji ne uporablja nikakršnih živalskih proizvodov (niti stranskih produktov, kot sta npr. med in mleko) ali gensko spremenjenih organizmov.

Vse rastline, ki so sestavine naših izdelkov, so ročno obrane, pridelane brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil, blata iz čistilnih naprav in niso obsevana z ionizirajočim sevanjem.

Popolnoma naravni izdelki za barvanje in nego las. Iz ajurvedskih indijskih rastlin.

Izbirate lahko med že pripravljenimi odtenki iz kolekcije COLOUR ME ORGANIC oziroma po naše POBARVAJ ME EKOLOŠKO ali pa si svoj odtenek namešate sami s poljubnim razmerjem rastlinskih barvil: 100 % kane, 100 % indiga in/ali 100 % sene.

Na voljo RASTLINSKI PRAH:

Z redno uporabo 100 % naravnih izdelkov Radico do močnih in sijočih las.

Rastlinski prah zmešamo z vodo, ga nanesemo na lase in pustimo učinkovati.

Barve za lase COLOUR ME ORGANIC so brez PPD (p-fenilendiamina), PAP (4-aminofenola), amoniaka, resorcinola, peroksida in parabenov. Te popolnoma naravne barve za lase vsebujejo izključno ajurvedske indijske rastline. Rastlinska barvila prekrijejo tudi sive lase! Več o sestavinah izdelkov si lahko preberete tukaj.

Pri barvanju las s 100 % naravnimi barvami, katerih sestavine so izključno rastline, ne moremo pričakovati tako radikalne spremembe, kot jo dosežemo s kemičnimi barvami za lase. Potrpežljivost in redna uporaba pa nas pripeljeta do vse boljših barvnih rezultatov pa tudi do zdrave strukture las.

Ekološki. Certificirani.

Vsi izdelki Radico so ekološki in imajo certifikate ECOCERT, USDA ORGANIC in India Organic. Odlična izbira za vse, še posebej za tiste, ki so nagnjeni k alergijskim reakcijam. Izdelki Radico so živalim in okolju prijazen izdelek. Na kartonasti embalaži najdemo znak za recikliranje in simbol zajčka, ki pomeni, da podjetje Radico nasprotuje testiranju na živalih (Against Animal Testing).

img-responsive