Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 28 €.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

1. Varovanje osebnih podatkov

Podjetje KUKU, tržnokomunikacijske in posredniške storitve, Katarina Šeme, s.p., ki je lastnik spletne strani www.radico.si ter uvoznik in distributer blagovne znamke Radico za Slovenijo, skrbno hrani in varuje osebne podatke kupca oziroma uporabnika omenjene spletne strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se zavezuje, da jih ne bo posredovalo tretji osebi.

Podjetje bo zbrane podatke, ki mu jih posreduje kupec oziroma uporabnik spletne strani, uporabljalo za izvedbo nakupnega procesa in drugo potrebno komunikacijo ter za pošiljanje informativnega gradiva (v primeru prijave na e-novice).

2. Vrste osebnih podatkov

Z oddajo naročila izdelkov Radico nam kupec oziroma uporabnik spletne strani posreduje naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov (za dostavo), telefonsko številko in elektronski naslov. Če je kupec oziroma uporabnik spletne strani pravna oseba, zbiramo tudi podatke, ki se nanašajo na pravno osebo: naziv podjetja, naslov podjetja, identifikacijska številka za DDV in informacija o tem, ali je podjetje davčni zavezanec ali ne.

Podjetje ne zbira podatkov, ki jih Zakon o varstvu osebnih podatkov opredeljuje kot občutljive.

3. Piškotki

Ob obisku spletne strani www.radico.si se na računalnik uporabnika te spletne strani namestijo piškotki (angl. »cookies«). To so podatkovni elementi, ki vsebujejo podatke o obiskani strani in uporabniku. Podatki o uporabniku so tisti, ki jih je napisal uporabnik sam. Piškotki omogočijo hitrejši dostop naše spletne strani, lahko pa jih kadarkoli izbrišete.

Ljubljana, 28. 12. 2015

Spremenjeno in dopolnjeno:
Ljubljana, 4. 12. 2017