Brezplačna dostava

Že ob nakupu nad 30 €.
Več o dostavi tukaj.

Popolni paket

Tako za začetnike kot za redne uporabnike

Popolni paket poleg dveh barv za lase COLOUR ME ORGANIC (100-gramska pakiranja) vključuje še tri popolnoma naravne in ekološke izdelke za umivanje in nego las: AMLA, RITHA in SHIKAKAI. Kadar uporabljamo zares 100 % naravne barve za lase, jih je skoraj tako nujno imeti doma kot zobno ščetko, še posebej rastlinski prah RITHA. Zakaj, je obrazloženo v nadaljevanju.

Če nakupovalno košarico napolnite z naslednjimi izdelki:

se vam na ta POPOLNI PAKET na blagajni samodejno obračuna 10 % popust.

Nepogrešljivi – amla, ritha, shikakai

RITHA je edini izdelek iz naše ponudbe, ki ga priporočamo za umivanje las neposredno pred barvanjem s popolnoma naravnimi in ekološkimi barvami za lase COLOUR ME ORGANIC. Je alternativa klasičnemu šamponu. Lase temeljito očisti, bistvo tega izdelka pa je v tem, da na laseh ne pušča oblog. To je za popolnoma naravne barve za lase ključnega pomena, saj imajo tako rastlinska barvila prosto pot do lasnega stebla in lahko neovirano obarvajo las. Na ta način dosežemo obstojnost barve. Običajno se vsa odvečna barva izpere z las že med prvim šamponiranjem (ali kvečjemu med drugim), potem pa se praviloma ne bi smela več izpirati, če smo jo nanašali na zares čiste lase.

Kadar barvamo lase, na katerih so ostanki oblog, ki jih na laseh puščajo določena kozmetična sredstva za umivanje in nego las, rastlinsko barvilo obarva las čez to oblogo, namesto da bi neposredno pobarvalo samo lasno steblo. Posledično barva v roku enega tedna zbledi, ne glede na to, ali si v tem času lase umijemo lase ali ne.

Rastlinska barvila nimajo proste poti do lasnega stebla, (to se zgodi po umivanju las s sintetičnimi ali naravnimi šamponi, ki na laseh puščajo obloge).

Nakup

SHIKAKAI deluje kot šampon in obenem tudi kot balzam. Ker nekoliko obteži lase (na laseh pusti oblogo), ga uporabljamo kadarkoli, le neposredno pred barvanjem las ne. Odpravlja prhljaj, preprečuje draženje lasišča in spodbuja rast las. SHIKAKAI se za razliko od RITHE med umivanjem las ne peni, a je kljub temu izredno priljubljen, še posebej pri moških. Kdor pri umivanju las s SHIKAKAI-jem pogreša milnico, ga lahko kombinira z RITHO.

Nakup

AMLA daje lasem lesk in preprečuje izpadanje las. Odlično se obnese kot maska za lase pa tudi za obraz, ker je adstringentna in oža pore. Za umivanje las je ne uporabljamo samostojno, ampak jo primešamo RITHI in/ali SHIKAKAI-ju. RITHA očisti, SHIKAKAI nadomesti balzam, AMLA pa poskrbi za sijaj.

Nakup